Македонија

Корисниците од повеќе скопски населби и населени места утре без струја

Утре во периодот од 09.30 до 14.00 часот без електрична енергија ќе останат  објектот на детската градинка и околните објекти во населбата Топанско Поле (општина Чаир).

Во периодот од 06.00 до 06.45 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците од селата Бунарџик, Ајватовци и Кадино како и објектите на Амајлија, Интергрос и Гран Кадино (општина Илинден).