вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 5

Корисниците од повеќе скопски населби утре без струја

bez-struja-500

Последни вести

Според известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, РЦУК информира дека поради технички зафати во мрежата, утре без електрична енергија ќе останат корисниците од повеќе скопски општини и населени места.

– во време од 06.15 до 07.00 часот, корисниците од Макпетрол Илинден, Вичишки, Чеза и Оптима, ДХЛ. Бунар Белви и Хотел Белви, ПетраКом, ФудБазар и Виор. (опш. Илинден);

– во време од 08.30 до 14.30 часот, дел од корисниците од село Љубанци. ( општина Бутел );

– во периодот од 09.00 до 10.00 часот, дел од корисниците од улица 6 и околните улички во село Сарај. ( општина Сарај);

– во време од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од Макпетрол бензинска Илинден, Вичишки, Петроком, и корисниците од кај силосите во Илинден. (општина Илинден);

– во време од 10.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од улица Кичевска,(општина Ѓорче Петров) дел од ул. Гарсија Лорка. ( општина Шуто Оризари );

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од булевар Митрополит Теодосиј Гологанов од број 160 до број 186,  како и корисниците од улица Јуриј Гагарин. (опш. Карпош).

Најчитани вести