Македонија

Корисниците од повеќе скопски општини утре без струја

Корисниците од повеќе скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД , добивме известување дека на ден 30.01.2015 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– Од 07.00 до 08.00 часот дел од корисниците од Индустриска Зона, Визбегово кај стар Качанички Пат, дел од Бардовци према Свислион (Опш.Карпоши Бутел)

– Од 10.00 до 12.00 часот, корисниците од село Радишани, ул. 52 бб. (Опш. Бутел )

– Од 10.00 до 14.00 часот дел од корисниците од  улица Бапчор, и улица 800 (Опш.Гази Баба)

– Од 08.30 до 14.30 часот дел од корисниците од  улица  Џон Кенеди, Серава и Кемал Ататурк (Опш.Чаир)

– Од 09.00 до 12.30 часот дел од корисниците од  улица Виетнамска, дел од Индира Ганди и дел од улица Виничка (Опш.Шуто Оризари)

– Од 11.00 до 15.00 часот, корисниците од  улица Рафаило Батино, дел од улица Мавровска и улица Кичевска (Опш.Ѓорче Петров)

– Од 13.30 до 15.00 часот дел од корисниците од  улица Овчеполска (Опш.Шуто Оризари)

– Од 10.30 до 11.30 часот дел од корисниците од Ново Село и дел од улица Ново Село (Опш.Ѓорче Петров).