Македонија

Корисниците од улиците АФЖ, Ѓоре Ѓоревски и Боро Кралевски денес без вода

Корисниците од улиците АФЖ, Ѓоре Ѓоревски и Боро Кралевски денес без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-100 милиметри на улица АФЖ бр.68, од 09:45 часот па се до санирање на дефектот без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците АФЖ, Ѓоре Ѓоревски и Боро Кралевски.