Македонија

Корисниците од улиците Среќко Пужалка и Товарник без вода за пиење

Корисниците од улиците Среќко Пужалка и Товарник без вода за пиење

Корисниците од улиците Среќко Пужалка и Товарник денеска од десет часот се без вода за пиење, информираат од јавното претпријатие „Водовод“.

Прекинот е поради дефект на приклучна цефка профил ф-1 на улицата Среќко Пужалка.