сабота, 27 мај 2017  |  Вести денес: 0

Костадиновски ќе изврши увид во санацијата на ГК-18 од ХМС Брегалница

Заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Ванчо Костадиновски денеска ќе изврши увид во санацијата на групниот канал ГК – 18 во село Врсаково општина Штип.

vanco-kostadinovski-1

Поврзани вести

Каналот е дел од хидромелиоративниот систем Брегалница.

Најчитани вести