петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 35

Костадиновски во обиколка на браната Пишица

mantovooo

Поврзани вести

Заменик министерот за  земјоделство, шумарство и водостопанство Ванчо Костадиновски денеска ќе изврши обиколка на браната Пишица каде наскоро треба да почнат работите за нејзина санација.

Костадиновски ќе биде придружуван од градоначалникот на општина Пробиштип Тони Тонески.

Најчитани вести