среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 50

Костадиновски во посета на Брвеница

Костадиновски во посета на Брвеница

Костадиновски во посета на Брвеница

Последни вести

Во рамки на посетата е предвидена средба со земјоделци во Брвеница.

 Заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Ванчо Костадиновски денеска ќе оствари работна посета на ЗЗ „Единство Челопек“ во Брвеница.

Најчитани вести