ТОП,Македонија

„Костал“ почна со реализација на најавената инвестиција – егзистенција за 1.000 семејства

„Костал“ почна со реализација на најавената инвестиција – егзистенција за 1.000 семејства

Германска компанијата „Костал“ официјално почна со реализација на најавената инвестиција во Македонија.

Станува збор за инвестиција во вредност од 50 милиони евра, која треба да отвори 1.000 работни места, а преку тоа и егзистенција за 1.000 семејства.

dogovori-kostal-3

Компанијата на почетокот…