Магазин

ФОТО: Кога костимите за капење на Викторија Сикрет ги носат обични жени

ФОТО: Кога костимите за капење на Викторија Сикрет ги носат обични жени

Како изгледаат костимите за капење на Викторија Сикрет кога нив ги носат обичните жени?

Сите добро знаеме дека на познатите Ангели скапоцените костими им стојат како совршени. Меѓутоа што се случва кога овие костими ќе ги облечат сосема обичните девојки и жени.

Најдобро е сами да погледнете и да процените.

viktorija-sikret-2 viktorija-sikret-3 viktorija-sikret-4 viktorija-sikret-5 viktorija-sikret-6 viktorija-sikret-7