Магазин

ВИДЕО: Овој крадец ја избра погрешната касиерка

ВИДЕО: Овој крадец ја избра погрешната касиерка

Овој крадец дефинитивно ја избра погрешната касиерка.

Таа успеа да го разоружа вооружениот разбојник. Настанот се случил во државата Џорџија во вторникот.

Таа успеа да се избори со него и да му го земе оружјето. Интересно е што на крајот, наместо со пиштолот таа му се закани на крадецот со чекан.

Полицијата сеуште трага по разбојникот, а ова видео стана вистински хит на интернет.