Магазин

Крадец си ги загуби парите

Крадец си ги загуби парите

Несмасен крадец имал неуспешен обид за грабеж на банка, доларите му се разлетаа на сите страни.

Надзорната камера го снимила 42-годишниот Роберт Вилијамс како се обидува да собере 20.650 долари кои ги украл од банка во американската држава Мериленд.

Несреќниот крадец ги испуштил парите, а потоа очајно се обидувал да ги собере во чадор кој го нашол крај вратата.

Додека панично си го собирал украдениот плен, полицијата го привела.