Македонија,Крими хроника

23.500 долари и два лап топи украдени од канцеларија во Скопје

23.500 долари и два лап топи украдени од канцеларија во Скопје

Тешка кражба се случила вчера во канцелариите на скопска агенција за недвижности.

Од канцелариите биле украдени 23.500 американски долари и два лап-топ компјутери.

Од МВР велат дека преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.