Македонија,Крими хроника

Кражба на компјутери во училиште во тетовско

Кражба на компјутери во училиште во тетовско

Во с.Стенче, тетовско, од страна на непознат сторител извршена е тешка кражба во ОУ„Гоце Делчев“, при што одземени се четири компјутери и два монитори.

Имено,  сторителот насилно ја отворил влезната врата од училиштето, по што ги одзеле компјутерите и заминал во непознат правец. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.