Крими хроника

Кражба на Рузвелтова – И украле чанта со 300.000 денари

Кражба на Рузвелтова – И украле чанта со 300.000 денари
Две непознати лица, вчера околу 16 часот украле околу 300.000 денари се украдени од  Г.П.(55), пред менувачница на улицата Рузвелтова во Скопје. Тие и ја одзеле чантата на оштетената во која имало денари и девизи.
Полицијата презема мерки за откривање на сторителите.
.