Македонија,Крими хроника

Кражба во Македонска Каменица

Кражба во Македонска Каменица

Во полициската станица во Македонска Каменица вчера било пријавено дека во станот на С.Ј. на ул.„Рударска“, во временскиот период од 05.12 до 12.12.2014 година од страна на непознат сторител извршил тешка кражба на начин што насилно ја отворил влезната врата,извршил пребарување и одзел 10 000 евра и разновиден златен накит, а потоа го напуштил местото на настанот.Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.