Македонија,Крими хроника

Кражба во манастирскиот комплекс „Св.Атанасије“

Кражба во манастирскиот комплекс „Св.Атанасије“

Седумство денери се одземени од манастираскиот комплекс „Св.Атанасије“ во Тетово.

Кражбата се случила во текот на вчерашниот ден.

Екипите на Министерствотот за внатрешни работи, преземаат мерки за пронаѓање на сторителот на кражбата.