Македонија

Кражба во Скопје

Кражба во Скопје

Синоќа во Скопје на ул.„Радое Дакиќ“ извшена е тешка кражба во куќата во сопственост на С.П., при што одземен еден пиштол марка „Црвена Застава“ и една рамка со 7 куршуми со оригинал кутија од пиштолот сопственост на оштетениот, златен накит и лап топ компјутер.

Лицето кое ја извршило кражбата е суште непознато за полицијата, а од МВР велат дека се преземаат мерки за неговото пронаоѓање.