Македонија,Крими хроника

Кражба во училиштето Круме Кепески

Кражба во училиштето Круме Кепески

Кражба во основното училиште Круме Кепески во општина Кисела Вода.

Од училиштето се одземени 27 лап топ и двд плеер. Се преземаат мерки за откривање на сторителот и целосно расчистување на случајот.