Македонија,Крими хроника

Кражба вредна 800 илјади денари во скопски Илинден

Кражба вредна 800 илјади денари во скопски Илинден

Тешка кражба во скопската населба Илинден.

Од куќата на четириесет и едногодишниот Б.С. одземен е разновиден златен накит и 5 илјади евра, со што е причинета вкупна штета од околу 800 илјади денари.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.