Македонија,Крими хроника

Кражба вредна скоро пола милион денари во Челопек

Кражба вредна скоро пола милион денари во Челопек

Во периодот од 11 до 16 август во селото Челопек, тетовско, извршена е тешка кражба во куќата на Е.Б.(33), при што одзел 100 евра, разновиден златен накит, мобилен телефон и повеќе видови женски и машки часовници, во вкупна вредност од околу 480.000 денари.

Министерството за внатрешни работи презема мерки за пронаоѓање на сторителот.