понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Промоција на книгата „Креација и интерпретација“ од Ефтим Клетников

Во мултимедијалниот центар „Матица екслузив“ Парк на Книгите, утре во 18 часот ќе биде промовирана книгата со критики и есеи „Креација и интерпретација“ од Ефтим Клетников.

kreacija-interpretacija-naslovna

Поврзани вести

Во мултимедијалниот центар „Матица екслузив“ Парк на Книгите, утре во 18 часот ќе биде промовирана книгата со критики и есеи „Креација и интерпретација“ од Ефтим Клетников.

Промоција на книгата „Креација и интерпретација“ од Ефтим Клетников

Промоција на книгата „Креација и интерпретација“ од Ефтим Клетников

За најновото дело на познатиот македонски поет, литературен критичар и преведувач ќе говори Раде Силјан.

Промоцијата ќе биде збогатена со музички настап на македонските музички виртуози Драган Даутовски и Васил Атанасов.

 

 

Најчитани вести