понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 10

„Креативната“ СДСМ повторно краде туѓо лого (ФОТО)

Најновиот дизајнерски потфат на СДСМ повторно се враќа во секторот „кражба на лого од прехранбената индустрија“.

„Креативната“ СДСМ повторно краде туѓо лого

„Креативната“ СДСМ повторно краде туѓо лого

Најчитани вести