Магазин

Креативно решение за уредување на детска соба (ВИДЕО)

Креативно решение за уредување на детска соба  (ВИДЕО)

Уредувањето на детската соба е предизвик за секој родител, а креативноста, просторот и парите се клучен фактор што претствауваат најголем проблем со кој се соочуваат родителите.

Сепак, уредувањето на детската соба може да биде и забавен проект, а добар план и креативност може да ви заштедат и време и пари.

Ви предложуваме решение кое може да го искористите за уредување на овој простор, или пак, барем ќе ви даде неколку идеи.

Погледнете:

Идеи за искористување на просторот во вашиот дом

Posted by Pozitivo on Thursday, October 8, 2015