Магазин

Кристал Хол: Ново гламурозно место во градот каде свадбените соништа стануваат реалност

Кристал Хол: Ново гламурозно место во градот каде свадбените соништа стануваат реалност

Доколку ја планирате вашата свадба или некоја друга свеченост, тогаш „Кристал хол“ е вистинското место за тоа.

Одлична атмосфера, вкусна храна, комплетна организација и се’ што е потребно за вашата свадба да биде онаква каква што ја посакувате, ќе може да добиете во оваа гламурозна „Кристал хол“ сала.

„Главната намена на оваа сала е пред се’ за организација на свадби, но и конференции, коктели и слично. Вкупниот капацитет е од 260 до 270 гости. Имаме обезбедено и голем паркинг простор. Но, она што е најважно и уникатно е тоа што младите кај нас можат да добијат комплетна услуга, од музика, снимање, декорирање. Менито вклучува одлична и вкусна храна“, вели Никола Перовиќ, одговорен за оваа сала.

„Кристал хол“ се наоѓа во срцето на Скопје во хотелот „Гранит“ во Капиштец.