недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 25

Кристофер од Пробиштип ги излажа родителите дека девојка му е трудна – Видете ја нивната реакција (ВИДЕО)

Тој поставил скриена камера во домот и го снимил семејниот разговорот за проблематичната ситуација.

Кристофер од Пробиштип ги излажа родителите дека девојка му е трудна - Видете ја нивната реакција

Кристофер од Пробиштип ги излажа родителите дека девојка му е трудна - Видете ја нивната реакција

Поврзани вести

Извесен Кристофер од Пробиштип, решил да си поигра со емоциите и нервите на своите родители, па измислил дека неговата девојка е трудна. Тој поставил скриена камера во домот и го снимил семејниот разговорот за проблематичната ситуација.

Погледнете го видеото:

Најчитани вести