Македонија,Економија

Кривична пријава за прилепчанец за производство на дрога

Кривична пријава за прилепчанец за производство на дрога

ПС Прилеп поднесе криривчна пријава против Ч.К. (24) за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“.

Во септември 2013 година во близина на раскрсницата од улиците „Мине Козар“ и „Круме Волнароски“ запрен е пријавениот и при преглед пронајдени се 1,34 грама марихуана.