Македонија,Крими хроника

Кривична за дилер од Гевгелија

Кривична за дилер од Гевгелија

Триесет и тригодишниот П.М. од Гевгелија доби кривична пријава бидејќи продавал марихуана.

Тој продал марихуана за сума од 200 денари на четири лица од градот кои подоцна биле затекнати на уживање во градскиот парк.