Македонија,Крими хроника

Кривична за стружaнец кој бесправно доградувал хотел

Кривична за стружaнец кој бесправно доградувал хотел

Правниот субјект ЛМ „Хами Лачка“ ДООЕЛ Струга и Х.Л. (44) добија кривична поради бесправно градење.

Пријавениот во текот на месец јуни без одобрение во Струга започналдоградба на хотел.