Македонија,Крими хроника

Кривични пријави за три лица поради напад на судии

Кривични пријави за три лица поради напад на судии

Вчера околу 16 часот на стадионот во Ѓорче Петров – Скопје,  бил прекинат фудбалскиот  натпревар помеѓу ФК „Еуромилк“ и ФК„Скопје“, поради напад на двајцата судии од страна на двајца играчи од ФК„Еуромилк“ и еден навивач кој успеал да влезе на теренот.

По целосно ресчистување и документирање на настанот против сторителите ќе биде поднесена соодветна пријава.