четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Кривична за кочанец кој фалсификувал пари

Заедно со оригинални банкноти, во банка пуштил во оптек и фалсификувани со уплаќање на неговата девизна сметка.

Кривична за кочанец кој фалсификувал пари

Кривична за кочанец кој фалсификувал пари

Последни вести

Коченец заработи кривична пријва поради сомнение дека фалсификувал пари.

Според информација од полиијата, пријавениот М.Д.(59) со намера да се стекне со противправна имотна корист набавил шест фалсификувани банкноти во апоени од по 100 евра и на 13 јули годинава во банка во Кочани заедно со оригинални банкноти ги пуштил во оптек шестте фалсификувани банкноти со уплаќање на неговата девизна сметка.

Најчитани вести