понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Кривогаштани ќе добие повеќенаменско игралиште

Povekenamensko igraliste s.Rzanicino

Последни вести

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески и градоначалникот на општина Кривогаштани Тони Заткоски денеска го означија стартот на изградбата на повеќенаменското спортско игралиште.

Игралиштетот е инвестиција на Агенцијата за млади и спорт и е дел од поширокиот владин проект за изградба на 100 повеќенаменски игралишта.

Најчитани вести