петок, 24 март 2017  |  Вести денес: 25

Крстот во Аеродром ќе свети со штедливи лед-диоди

aerodrom

Последни вести

Општина Аеродром планира да го смени осветлувањето на крстот во општината со штедливи лед -диоди.

– Во врска со реакциите кои се појавија во медиумите, Општина Аеродром ја известува јавноста дека всушност станува збор за проект со кој е планирано да се смени осветлувањето на крстот во Општина Аеродром со лед-диоди, кои се штедливи, со цел да се намалат повеќекратно трошоците за електрична енергија, стои во денешното соопштение од Општината.

Најчитани вести