Македонија

Крводарителна акција во Гази Баба

Крводарителна акција во Гази Баба

Во големата сала на Општина Гази Баба, барака број 8, в среда од 9 до 14 часот,  ќе се одржи крводарителна акција во организација на локалната власт и општинската организација на Црвен Крст Гази Баба.

„Изразете ја вашата хуманост и солидарност преку дарување на крв, вашата крв спасува живот, продолжува многу животи, можеби утре и нам ќе ни треба“,  повикуваат организаторите.