петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 55

Крводарителска акција на ФЗОМ

Крводарителската акција ќе се реализира во централата на ФЗОМ, а во неа ќе се вклучат вработените и директорите на Фондот.

krv

Последни вести

Фондот за здравствено осигурување денеска организира акција за дарување крв „Фондовско срце“.

Крводарителската акција ќе се реализира во централата на ФЗОМ, а во неа ќе се вклучат вработените и директорите на Фондот.

Најчитани вести