вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 53

Ксенија Николова гостинка на „Булеварот на Книгите“

Со овој настан Клубот Матица официјално ја започнува својата традиционална летна кампања „Сонцето пишува нови страници".

Булеварот на Книгите“

Булеварот на Книгите“

Последни вести

Денеска во 19 часот на Булеварот на Книгите“ гостин со својата најнова книга „Макар уште еднаш” ќе биде младата, амбициозна и супер популарна Ксенија Николова.

Читателите и членовите на Клубот Матица ќе имаат можност во необична промоција со перформанс да уживаат во волшебните зборови на Ксенија и нејзината „Макар уште еднаш”.

Со овој настан Клубот Матица официјално ја започнува својата традиционална летна кампања „Сонцето пишува нови страници”.

Најчитани вести