Македонија

Куче скитник искаса 4- годишно момче од Прељубиште

Куче скитник искаса 4- годишно момче од Прељубиште
Четиригодишно момче од селото Прељубиште, општина Јегуновце, денеска во 14 часот и 40 минути било искасано по главата од куче скитник.