Политика

Кумановци со голема поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата

Кумановци со голема поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата
Атмосферата на митингот на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „ За подобра Македонија“ во Куманово вечерва беше регистрирана од дрон на ТВ НОВА.

Во продолжение ви доловуваме дел од масовноста на овој митинг. Кумановчани дадоа огромна поддршка на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и Коалицијата „За подобра Македонија“.

kumanovo-1kumanovo-2

kumanovo-3

kumanovo-5

kumanovo-6

kumanovo-7

kumanovo-8

kumanovo-9

kumanovo-10

kumanovo