Македонија,Крими хроника

Кумановци ограбиле Сириец

Кумановци ограбиле Сириец

Сириец кон крајот на минатиот месец бил нападнат и ограбен на автобуската станица во Куманово.

Против напаѓачите,  Ѓ.У.(21), А.А.(21) и Е.М.(16) сите од Куманово е поднесена кривична пријава.

Тие од оштетениот одзеле 300 евра и мобилен телефон.