Македонија,Крими хроника

Кумановец ја претепал неподвижната мајка

Педесет и деветгодишен кумановец доби кривична пријава бидејќи ја претеоал својата неподвижна мајка.

Тој физички ја нападнал својата неподвижна и неконтактибилна мајка, удирајќи ја по телото, при што и нанел скршеници по рацете, а истата била забележана наредниот ден од страна на домашна посета од Медицинскиот центар Куманово.