петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 58

Караванот „Купи куќа, купи стан” во Велес

Караванот „Купи куќа, купи стан” денеска ќе биде во Велес. Министерството за финансии ќе оддржи презентација на проектот во зградата на Општината во 17.00 часот.

kukja klucevi

Поврзани вести

Караванот „Купи куќа, купи стан” денеска ќе биде во Велес. Министерството за финансии ќе оддржи презентација на проектот во зградата на Општината во 17.00 часот, а на неа ќе може да присуствуваат сите заинтересирани за проектот.

На презентацијата ќе учествуваат и градежни фирми од Велес кои имаат понуда на станови, како и претставници од банките.

Караванот „Купи куќа, купи стан” во Велес

Караванот „Купи куќа, купи стан” во Велес

Караванот „Купи куќа, купи стан” има цел да го приближи проектот до сите заинтересирани граѓани низ Македонија.

Екипата составена од претставници од Министерството за финансии, банки и локални градежни компании, секоја наредна среда посетува различни градови.

Најчитани вести