четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

„Купи куќа за млади“ утре во Прилеп, Крушево и Македонски брод

купи куќа за млади

Поврзани вести

Во рамки на караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ утре ќе се одржат презентации во Прилеп, Крушево и во Македонски брод.

Како што соопшти Министерството за финансии, караванот е планирано да одржи презентации во 30 општини. Следните презентации се во Куманово, Кратово, Крива Паланка, Кавадарци, Неготино, Демир Капија, Струмица, Радовиш, Тетово, Гостивар, Кичево,  Берово и Дебар.

Најчитани вести