Македонија

Купиле дрога во Македонија, ама ги фатиле на Прешево

На граничниот премин Прешево српските цариници пронашле помало количество марихуана и екстази сокриени во долна облека.

Мажот криел 3 грама марихуана во гаќите, а жената 61 таблета екстази во градникот.