ТОП,Македонија

Ексклузивно видео: Платениците на СОРОС и хулиганите на СДСМ ја каменуваат полицијата

Ексклузивно видео: Платениците на СОРОС и хулиганите на СДСМ ја каменуваат полицијата

Хулиганите на СДСМ и СОРОС вечерва повторно удрија по македонската полицијата.

Курир“ објави ексклузивно видео на кое се гледа како активистите на СДСМ и СОРОС фрлаа со камења, тврди предмети, бехатон плочки и разна пиротехника по безбедносните сили.