Македонија

„Курир“: СДСМ го призна избирачкиот список

„Курир“: СДСМ го призна избирачкиот список
„Курир“: СДСМ го призна избирачкиот список
Лицемерието на СДСМ продолжува во за нив препознатлив стил. Имено, овој документ покажува дека од СДСМ го разгледале и ставиле потпис, а со тоа го признале избирачкиот список.

СДСМ стави потпис на избирачкиот список со бројка од 1.804.348 запишани гласачи, за кој во јавноста велат дека не го признаваат.

Потписот на овој документ докажува дека членовите на СДСМ во ДИК не само што го разгледале, туку и го признале прочистениот избирачки список.

dok