Магазин

Лајаж: Нов тренд на сенчање на косата што ќе биде актуелен годинава

Лајаж: Нов тренд на сенчање на косата што ќе биде актуелен годинава

По балајажот, повторно пристигнува нов тренд што според најновите пресметки и нагаѓања претендира да ја надмине популарноста на сите здодевни техники на фарбање. Кој од нас несака да има фризура што ќе направи да изгледа како постојано да сме на годишен одмор?

Лајаж: Нов тренд на сенчање на косата што ќе биде актуелен годинава
Лајаж: Нов тренд на сенчање на косата што ќе биде актуелен годинава

Лајаж е најновиот…