Македонија

Латас: Господине Заев лажете – еве што сте зборувале со Чауш (ФОТО)

Латас: Господине Заев лажете – еве што сте зборувале со Чауш (ФОТО)

Иако во вечерашното госување на ТВ Сител, лидерот на СДСМ Зоран Заев тврдеше дека Чауш е само член на СДСМ со кого немал комуникација, Латас комплетно ја разобличи комуникацијата меѓу него и Чаушот.

razgovor1

Сител објави информации дека Заев од јуни до ноември 60 пати разговарал со Захир Бекири Чауш. Латас откри и дека Заев разговарал со братот на Чауш во моментот кога полицијата апсела. Латас ја откри и комуникацијата на Вибер меѓу сопругта на Чаушот и Заев.

viber1

viber2