Македонија

Латас: За времето на Груевски кланот Заеви свртел 205 милиони евра (ФОТО)

Латас: За времето на Груевски кланот Заеви свртел 205 милиони евра (ФОТО)

Во вечерашното гостување во Дневникот на ТВ Сител на лидерот на СДСМ, Зоран Заев, новинарот Драган Павловиќ Латас комплетно го разобличи бизнисот на Кланот Заеви.

klan-2

Според пресметките на ТВ Сител, во времето на ВМРО-ДПМНЕ Кланот Заев заработил 205 милиони евра.

klan-3

klan-3

klan-5

klan-6

klan-7