Македонија

Латас: Заев, Вие сте обвинето лице за повеќе кривични дела

Латас: Заев, Вие сте обвинето лице за повеќе кривични дела

Господине Заев, вие сте обвинето лице за неколку кривични дела, истакна главниот и одговорен уредник на ТВ Сител Латас.

Кој ви даде право да ги објавувате моите приватни разговори. Не се појавувате на суд, а сега ви го нема Бранко Црвенковски да ве амнестира. Осум милиони долари од Глобал останаа кај вас, рече Латас.