четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 0

Лав нападна дете сред емисија (ВИДЕО)

Поврзани вести

Во една мексиканска емисија млад лав нападна мало девојче што седеше во скутот на својата мајка.

Во рамките на емисијата тренерите најверојатно сакаа да покажат дека дивото животно може да биде послушно со правилна дресура, но набрзо работите излегоа од контрола.

Најчитани вести